Skip to content
58029 м. Чернівці. вул. Небесної Сотні, 20
(0372) 54-39-24
chcci@chcci.org.ua
Чернівецька торгово-промислова палата

Чернівецька торгово-промислова палата

  • Головна
  • Про палату
    • Історія палати
    • Нормативна база
    • Роль і функції
    • Звіти про роботу
  • Новини
  • Послуги
    • Відділ експертизи, сертифiкацiї та штрихкодування
    • Відділ організаційної роботи та підприємництва
    • Відділ зовнішньоекономічної діяльності
    • Фінансово-економічний відділ
    • Підтримка експорту
    • Оренда приміщень
  • Комерційні пропозиції
  • Членство в ТПП
    • Переваги
    • Положення по членству
    • Заява та анкета
  • Контакти
    • Контакти
    • Зворотній зв’язок
  • Галерея
    • Фото
    • Відео
  • Toggle search form

МАЙСТЕР-КЛАС «ЯК ДОВЕСТИ ВІДПОВІДНІСТЬ НЕХАРЧОВОЇ ПРОДУКЦІЇ ВИМОГАМ ЄС: ПОКРОКОВИЙ АЛГОРИТМ»

Posted on 22.09.2022

26 вер 2022 10:00-12:00

Бажаєте експортувати нехарчову продукцію до країн Європейського Союзу? 
Хочете, щоб продукція була конкурентоздатною на європейському ринку у довгостроковій перспективі?

По-перше, для цього маєте довести відповідність продукції вимогам з безпечності!

Щоб вільно, без перешкод,  продавати свою продукцію на європейському ринку, виробник  та експортер повинен:

  • провести оцінку безпечності продукції;
  • підготувати, зберігати та актуалізувати технічний файл;
  • видати Декларацію відповідності;
  • нанести знаки відповідності.
     

Запрошуємо малі та середні підприємства на майстер-клас, під час якого поговоримо:

  • Навіщо українському експортеру доводити відповідність своєї продукції вимогам з безпечності
  • Що виробнику необхідно зробити, щоб довести відповідність: етапи процесу оцінки відповідності
  • Як підібрати законодавчі акти та визначати вимоги з безпечності та маркування, які застосовуються до продукції
  • Як провести оцінку ризиків продукції: з чого складається методологія
  • Яким чином довести відповідність продукції та виробництва вимогам з безпечності
  • Які документи підтверджують відповідність нехарчової продукції та як їх підготувати

Майстер-клас проведе Алла Сайпанова – сертифікований консультант з доведення технічної відповідності Харківської ТПП, яка пройшла навчання Фонду ефективного врядування Великої Британії.

Реєстрація на участь в майстер-класі (обов’язково): https://forms.gle/zBri2T5ntkWEBYQR6.

Контактна особа ТПП України – Юлія Єгорова моб.: +380509426966; +380444619807; email: yegorova249@gmail.com, yys-ier@ucci.org.ua. 

Майстеркласи здійснюються Торгово-промисловою палатою України в межах програми «Застосування та імплементація Угоди про асоціацію між ЄС та Україною у сфері торгівлі», яка фінансується урядом Німеччини і реалізується німецькою федеральною компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH. Мета програми – створення кращих умов для розвитку українських малих і середніх підприємств, підтримка інновацій та стимулювання експорту, що є шляхом до сталого й рівномірного економічного зростання.

Навігація записів

Previous Post: Робота з членами Чернівецької ТПП, підприємством ТОВ «УПГ-Інвест»
Next Post: ТПП УКРАЇНИ ЗАКЛИКАЄ БІЗНЕС МАКСИМАЛЬНО АКТИВІЗУВАТИ РОБОТУ
  • Підтримка бізнесу
  • Послуги палати
  • Інформація членів палати
  • Допомога в релокації бізнесу
  • Новини
  • Експортерам
  • Комерційні пропозиції
  • Вітчизняні партнери
  • Іноземні партнери
  • Форуми, конференції, круглі столи
  • Навчання
  • Інтерв'ю
  • Поїздки
Вересень 2022
Пн Вт Ср Чт Пт Сб Нд
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
« Лип   Жов »

Copyright © 2025 Чернівецька торгово-промислова палата.